Share with:


חלבי

אופן הכנה

המצרכים לעוגה

לבסיס:
3 כוסות קמח כוס ח"פ שקוף
3/4 כוס סוכר
1 ביצה
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
1 כוס שמן
חצי כפית מיץ לימון/מים
גרידת לימון אופציונלי

אופן ההכנה
בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבסיס ומערבבים היטב בעזרת מזלג עד לקבלת בצק פירורים
לוקחים כוס אחת מפירורי הבצק ומפזרים בתבנית אינגליש נפרדת( לפיזור מלמעלה)
את יתרת פירורי הבצק מהדקים היטב על תבנית אפייה עגולה 22
מכניסים את שתי התבניות לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל 20 דקות או עד להזהבה נאה .
מוציאים מהתנור לצינון מלא
לשכבת הגבינה :
מקציפים היטב
250 מיל שמנת מתוקה
2 כפות פודינק
1 כף סוכר
אחרי ההקצפה מקפלים לתוך הקצפת
500 גרם גבינה לבנה
מעורבבים עם חצי כוס סוכר
את תערובת הגבינה מזלפים בצנתר משונן או משטחים בעזרת מרית על גבי הבצק האפוי בתבנית העגולה .ואת הפירורים האפויים שבתבנית האינגליש מפוררים בידיים ומפזרים בצורה אחידה מעל תערובת הגבינה .
ניתן לזלף מעט ריבת חלב .
מכניסים לקירור ללילה ומתענגים 😋

באהבה אסתי ✨✨✨

מתכוןמתכון

עוגת גבינה  פירורים קרה קלילה וקלה להכנה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים