עוגת גבינה פירורים
לתחתית:
2 שרוולים ביסקוויטים פתיבר
שוקולד טחון עם 50 גר מחמאה מומסת
לערבב לשמן מעט תבנית לפזר ולהדק
המילוי:
2 שמנת מתוקה
1 כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
750 גרם גבינה לבנה 9% או 5%
1 סוכר וניל
הכנה:
להקציף את השמנת מתוקה עם הסוכר וסוכר וניל ובהדרגה להוסיף את שאר החומרים עד לקבלת קצב יציב משטחים התערובת על תבנית הביסקוויטים לישר וליטחון עוד שרוול של ביסקוויטים ולפזר על העוגה להכניס למקפיא לשעה שעתיים..