תבנית מס: 26 (אני עשיתי במרובעת)
מתכון לבצק
250 גרם קמח(2כוסות חד פעמי שתיה חמה)
2 כפות סוכר(אני לא אוהבת מתוק..אפשר להוסיף).
שקית סוכר ווניל
שקית אבקת אפיה
200 גרם חמאה(חתוכה לקוביות)
3 חלמונים.
אופן ההכנה
לערבב את הקמח..החמאה..והסוכר לפירורים..ואח"כ להוסיף את החלמונים ולעבד עוד קצת במיקסר עם וו גיטרה
לשטח בתבנית חלק מהבצק ומה שנשאר לשטח בתבנית אחרת ולאפות בחום 170 מעלות 15 דקות.
מילוי:
2 שמנת מתוקה 38% שומן
1 גבינה 5% 250 גר'.
1 שמנת חמוצה15%
חצי כוס סוכר
שקית פודינג ווניל.
אופן ההכנה:
להקציף 3 דקות את השמנת מתוקה להוסיף את כל החומרים ולהקציף עוד 5 דקות רצוף עד שהקרם יציב רק שהבצק האפוי התקרר לחלוטין לשפוך את התערובת לתוך התבנית ולפזר מעל את הפירורים האפויים.
מתכון פשוט לאפות עם יפעת רגב