לתחתית ולפירורים..
לטחון במעבד מזון חבילה וחצי של עוגיות יין..אפשר
להחליף בפתי בר
להמיס חמאה של 200 גרם..להוסיף 2 שקיות סוכר וניל
לערבב עם הפירורים..
3/4 להדק בתבנית .
1/4 לשים בצד..
לשים את התבנית ל10 דקות בהקפאה..
להקציף ..
2 שמנת מתוקה איסטנט וניל וכוס סוכר לקצף יציב..
לקפל 2 גבינה לבנה וגבינת שמנת אחת
להוציא את התבנית לשים שקף
לשפוך את תכולת הקצפת וליישר עם פלטה..
לשים במקרר כל הלילה..
להוסיף את פירורי הביסקוויטים מלמעלה..