Share with:


חלבי

אופן הכנה

בס"ד
הכנת בצק לאפיה
2 כוסות קמח מנופה
2 כפיות אבקת אפיה
1/3 כוס סוכר
1 סוכר וניל
170 גרם חמאה קרה חתוכה
4 חלמונים
***
לרדד את הבצק חלק אחד להצמיד לתבנית פיירקס או תבנית עגולה מתאימה לגודל 26 מה שנישאר לרדד ולאפות לאחר שיתקרר לפורר עם הידיים זה יהיה חלק עליון.
לאפות במצב טורבו 180 מעלות עד לאפיה מוחלטת .
***
למלית הגבינה:
2 מיכלים שמנת מתוקה +חצי כוס חלב – אני הוספתי במקום שמנת מתוקה 2 כוסות גלידן+כוס חלב
3 כפות פודינג צרפתי/רגיל
1 גביע + חצי שמנת חמוצה
500 גרם גבינה לבנה 5%
***
להקציף שמנת מתוקה חלב ופודינג עד להתייצבות להוסיף גבינה שמנת לכמה סיבובים נוספים.
***
עכשיו אחרי שחלק של הבצק התקרר נשפוך את מילוי הגבינה ומעל נפזר את הפרורים נכסה בניילון נדבר ונשמור במקרר לילה לפי שנחתוך ונתפנק

😉 באהבה ממני אסיה גילעדוב

עוגת גבינה פירורית
אסיה אסתר גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה אסתר גילעדוב

65 מתכונים