לעוגה:
8 ביצים גדולות
750 גרם גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
כוס ורבע סוכר
1 סוכר וניל
4 כפות קורנפלור
קורט מלח
2כפות אינסטן פודינג וניל
אופן ההכנה :
להפריד ביצים (שיהיו בטמפרטורת החדר)
חלבונים והחלמונים
בקערת המיקסר נקציף את החלבונים עם קורט מלח 2דק׳ ואז להוסיף בהדרגה את הסוכר!
להקציף לרצף קשה ויציב!
בקערה שניה נשים את הגבינות והשמנת
נערבב במהירות נמוכה אפשר ידנית
נוסיף סוכר סוכר וניל חלמונים פודינג קורנפלור
עד שלא יהיו גושים ולא הרבה זמן לערבל!
להוסיף לתערובת הגבינות את הקצף בשלוש פעמים ולקפל פנימה!
לשמן ולרפד סיר של ג'חנון 24
בתחתית ובדפנות !
לחמם מראש תנור על 200 מעלות
בתחתית התנור תבנית עם מים ומעל הרשת
להכניס את העוגה לתנור בחום של 190 מעלות למשך חצי שעה!
ועוד 40 דקות על 150
לא לפתוח את התנור!
לתת לעוגה להתקרר לפחות שעה וחצי בתנור
להוציא להפוך לפזר אבקת סוכר
או מה שאוהבים ..