500 גרם שערות קדאיף.
200 גרם חמאה.
כף וחצי סוכר חום.
כפית וחצי קינמון.
למילוי
500 גרם גבינת שמנת.
4 כפות אינסטנט פודינג וניל.
מיכל שמנת מתוקה להקצפה.
לבשל את הקדאיף במחבת חמאה סוכר וקינמון עד השחמה קלה
לשטח חצי מכמות הקדאיף בתבנית מספר 24. את החצי השני להשאיר לציפוי מעל
להקציף שמנת מתוקה עם האינסטנט פודינג ולהוסיף את גבינת השמנת לערבב ולצקת על תחתית הקדאיף.
ולפזר בצורה אחידה מעל את מחצית הקדאיף שהשארנו בצד.
להקפיא שעתיים ולאכול😋😋😋