Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

מצרכים :
5 חלבונים L
1 כוס סוכר ח.פ.חם
להקציף היטב ולהוסיף סוכר בהדרגה
לקצף רך ולא נוקשה !
בקערה נפרדת לערבב בכף
5 חלמונים
מעט קליפת לימון
5 כפות קורנפלור
4 כפות פודינג וניל
750 גבינה לבנה
400 מיל שמנת חמוצה רגילה

מוסיפים את קציפת החלבונים לתוך קערת הגבינות בתנועות קיפול בשלוש פעמים
משמנים היטב תבנית פרייקס בחמאה ויוצקים את הבלילה
מחממים תנור ל200 מעלות
שמים תבנית עם מים בתחתית התנור ומעל שמים רשת ומעליה את העוגה .
אופים חצי שעה או עד שהעוגה משחימה .ב 200 מעלות
מורידים ל130 מעלות לעוד שעה ועשרים
מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתנור כבוי כשעה !
לאחר שעה מוציאים את העוגה לצינון
ניתן לצפות את העוגה עם שמנת מתוקה מוקצפת ופודינג
בהצלחה אסתי 🤲

עוגת גבינה קלאסית_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים