מתילי
250 גר' פרורי פתי-בר מפוררים דק
150 גר' חמאה מומסת
לערבב בקערה ולשטח בתבנית משומנת.
להדק היטב בעזרת כוס.
בקערית קטנה לבחוש 7 גר' ג'לטין עם רבע כוס מים מהברז ולהניח בצד ל-5 דקות. כל המים נספגים. מתקבל מן מרקם ג'לי – ספוג… אם יש מים עודפים לשפוך. להניח בצד…
להקציף…
2 שמנת מתוקה עם 1 אינטסטנט פודינג וניל וחצי כוס חלב לקצפת יציבה.
בקערה לערבב…
חצי כוס סוכר
500 גר' גבינה לבנה 5% / 9%
וקליפת לימון מגוררת.
לערבב בין שתי הקערות בתנועות קיפול.
לקחת את קערית הג'לטין ולהכניס למיקרוגל ל-30 שניות. לבחוש היטב בכפית.
עכשיו בא שלב השוואת טמפרטורות. בכדי שלא יווצרו גושים… לוקחים 1 כף מתערובת הגבינה הקרה ויוצקים על הג'לטין החם ומערבבים. ושוב… כף גבינה… ולערבב.
את כל התערובת הקטנה להוסיף אל הקערה הגדולה ולערבב היטב.
לשפוך את כל המסה על תחתית הביסקוויטים.
לקשט ב… פקאן גרוס / קליק / פתי בר / לוטוס ועוד.
לצנן לפחות 8 שעות במקרר.
להתענג.
בהצלחה