Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית
2 ביצים מופרדות
חצי כוס קמח תופח
חצי שקית סוכר וניל
חצי כוס מים
רבע כוס שמן
חצי כוס סוכר

במיקסר מקציפים את החלבונים מוספים בהדרגה את הסוכר והוניל, עד לקבלת קצף לבן ויציב.
בקערה אחרת טורפים את הביצים עם השמן בהדרגה מוסיפים מים וממשכים לטרוף מוסיפים את הקמח וטורפים לבלילה חלקה מוסיפים חלק מהקצפת ומערבבים, את יתרת הקצפת מקפלים לתוך הבלילה עד לאיחוד מלא.(לחמם תנור מראש 180 מעלות)
מעברים לתבנית קפיצית משומנת(מרגרינה) שופכים את הבלילה ואופים על 180 מעלות עד להזהבה שקיסם יצא נקי.

למילוי
2 שמנת מתוקה
2 אינסטינג פודינג וניל
חצי כוס סוכר
כוס חלב
500 ג' גבינה לבנה
100 ג' גבינת שמנת
במיקסר מקציפים את השמנת האינסטינג הסוכר והחלב יחד עד לקבלת קצפת יציבה , מוסיפים את הגבינות תוך כדי קיפול עד לאיחוד מלא!
מעברים את המילוי לעוגה שהצטננה בנתיים מחליקים מישרים ושמים במקפיא לשעתיים להתיצבות.
לוקחים קופסת קונפיקט אוכמניות או תות(מה שאוהבים) מעבירים לצלחת ומכניסים למיקרו ל30 שניות מערבבים
ומורחים על העוגה מחזירים למקפיא ללילה שלם(עוגות גבינה הטעם משתפר כמכינים אותן יום לפני ההגשה)
ובתאבון….

עוגת גבינה קרה עם אוכמניות
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים