שרוול פתי בר..
120 גרם חמאה מומסת..
2 שמנת מתוקה..
2 גבינה לבנה סה"כ 500 גרם..
גביע גבינת שמנת נפוליאון..
כוס סוכר..
איסטנט פודינג וניל
שקית ג'לי בזק בטעם תות..
כוס וחצי מים רותחים..
לפורר את הביסקויטים במעבד מזון…
להוסיף את החמאה לערבב טוב…
להדק בתבנית 24 ולמקפיא ל10 דקות…
להקציף 2 שמנת מתוקה עם איסטנט וניל כוס סוכר לקצפת יציבה…
לקפל את הגבינות…להוציא את התבנית לשים שקף מסביב…
להוסיף את העיסה וליישר טוב…לשים במקפיא לכמה שעות ועדיף כל הלילה…לחתוך תותים ולסדר על העוגה…
להכין את הג'לי
להוסיף כוס וחצי מים רותחים לערבב טוב לחכות כמה רגעים ואז לשפוך על התותים…