250 גרם גבינה לבנה 9 אחוז
2 קצפת צמחית עם פודינג שוקולד לבן רבע כוס סוכר ושקית סוכר וניל להקציף עד לקצף יציב .
שקית גלטין עם רבע כוס מיץ אפרסקים. להמיס כעשרים שניות במיקרו .
קופסאת אפרסקים בפוד פרוססור
לחתיכות בנוניות ,
שתי שורות של בישקוטים ארוכים.
אופן ההכנה.
לסדר בסיס של בישקוטים ולצקת מעל מיץ מה אפרסקים המשומרים. אפשר להוסיף טיפה ליקר תפוזים אם רוצים.
להוסיף לקצפת המוכנה את האפרסקים החתוכים ואת הגבינה הלבנה ואת הגלטין המומס. לערבב היטב בתנועות סיבוביות להניח שקף בצדי התבנית ולמרוח על הבשקוטים. לשים במקרר ללילה. בבוקר לחתוך כדורים קטנים של אפרסקים מקופסא. ומעל להמיס ג׳לי משמש. לפזר אחרי שמעט התקרר מעל העוגה ושוב למקרר להתייצבות.
להניח מטבעות קטנות של שוקולד לבן או כל קישוט אחר .