Share with:


חלבי

אופן הכנה

מרכיבים
לזילוף הקצפת
חצי שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
50 גרם פודינג וניל

לתחתית בלונדיז
130 גרם חמאה
100 גרם שוקולד לבן
120 גרם סוכר
2 ביצים Xl
100 גרם קמח
50 גרם פרות יער קפואים

לקרם גבינה
8 גרם ג'לטין 40 גרם מים
450 גרם שמנת מתוקה
180 גרם שוקולד לבן
400 גרם גבינת שמנת 30%
1 כף גדושה של סוכר
50 גרם פירות יער קפואים וחתוכים גס

אופן הכנת התחתית
ממיסים בפולסים קצרים במיקרוגל את החמאה והשוקולד הלבן .
להקציף במיקסר את הביצים עם 120 גרם סוכר עד לקבלת קצף תפוח.
לאחד את 2 המסות בתנועות קיפול ולהוסיף את הקמח גם בתנועות קיפול עד לאיחוד
להוסיף את הפרות הקפואים.
לשפוך לתבנית או רינג בקוטר 22 ס"מ מרופד בנייר אפייה ולאפות בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות 30 דקות עד שקיסם יוצא יבש ..

אופן הכנת קרם גבינה
להמיס במיקרוגל בפולסים קצרים 180 גרם שוקולד לבן עם150 גרם שמנת לשים בצד לקירור.
מערבבים ללא מיקסר את הגבינה עם שקית סוכר וניל וכף אחת של סוכר.
מקציפים את יתרת השמנת עם יתרת הסוכר לקצף יציב .
ממיסים את הג'לטין ולהוסיף אותו לתערובת השוקולד לאחד את התערובת עם תערובת גבינת השמנת .
לתוכה לקפל את הקצפת בתנועות קיפול להוסיף את 50 גרם פרות הקפואים ומערבבים בעדינות.
שמים סביב רינג שמים מעט פרות יער על התחתית אפויה ושופכים את הקרם גבינה מעל .
להקפיא את העוגה הקפאה מלאה.
מקציפים את השמנת עם החלב ופודינג עד ליציבות ומזלפים .
להגיש את העוגה אחרי הפשרה של שעה במקרר

עוגת גבינה קרה עם שוקולד לבן ופירות יער על תחתית אפוייה של בלונדיז
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים