שרוול 1 של פתי בר
100 ג' חמאה
500 ג' שמנת מתוקה
2 פודינג וניל
500 ג' גבינה לבנה
ההכנה
מרסקים(טוחנים )את הפתי בר ,ממיסים את החמאה 30 שניות במיקרו
בקערה מערבבים את החמאה והפתי בר עד לאיחוד
בתבנית רצויה שמים את תערובת הפתי בר מהדקים ומישרים. (אם רוצים לפזר מעל להשאיר כ 3 כפות מהפתי בר)
מכניסים למקרר עד להכנת הקצפת
הקצפת
במיקסר שמים את השמנת האינסטינג ומקציפים עד לקבלת קצף יציב מאוד לוקחים את הגבינה בהדרגה כל פעם שתי כפות ומקפלים בתוך הקצפת עד לקבלת המרק וגבול הטעם הרצוי .
מזלפים לתוך התבנית עם תחתית הפתי בר מחליקים ומישרים(מי שרוצה מעלה פתי בר) מפזרים את ה3 כפות שנשארו.
מכניסים למקפיא ל4 שעות עד 8 העוגה נשמרת עד שבוע…