💐🌸
כוס אוניברסלית
לתחתית העוגה תבנית 26
1.4 קמח (כוס ורבע)
80 גר חמאה רכה
2 כפות חלב
1 ביצה
1 וניל
1 כף סוכר
חומרים למלית:
1כוס סוכר
6 ביצים L
750 גר גבינה % 9 או %5
1 שמנת חמוצה
1 פודינג וניל
4 כפות קורנפלור
2 סוכר וניל
אופן ההכנה:
ללוש את החומרים של התחתית, לשטח בתבנית , להגביה את התבנית בעזרת נייר אפיה..חשוב לשמן את הנייר עם מרגרינה.
הכנת המלית:
להקציף את החלבונים…תוך כדי הוספות הסוכר…לקצף רך אך יציב.
בקערה נוספת לשים את החלמונים והגבינות…לערבב היטב, להוסיף את שאר המרכיבים…לערבב ידנית עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים …
להוסיף את החלבונים ולערבב בתנועת קיפול עד הבלעת הקצף…(לא לחשוש לערבב)
לצקת את המלית על הבצק….להניח במדף התחתון.
לאפות 10 דקות בחום 180 ,המשך האפיה .. להוריד את החום ל..120 ל.90 דקות …אם העוגה בהירה מידי…להגביה את החום ל..140 להוסיף עוד 10 דקות בחום .
להשאיר את העוגה בתנור כבוי כשעה….
**** להניח על אותו מדף תבנית אינגליש עם מים
בהצלחה !!🌷⚘️🌼