2 קערות :
קערה מספר 1 –
7 חלמונים
1/2 כוס סוכר להקציף מעט ולהוסף
4 כפות קורנפלור
4 כפות אינסטנט וניל
750 גרם גבינה לבנה
1 גביע שמנת חמוצה
אפשרי גרידת לימון ענין של טעם.
קערה מספר 2:
להקציף חלבונים עם כוס סוכר עד לקצף לבן גבוהה אבל לא חזק מדי.
לערבב את החלבונים ב3 פעמים עם הגבינות … כל פעם קצת
חשוב לא לשבור את הקצף ולערבב בעדינות .
לשפוך לתבנית 22.24 מצופה בנייר אפיה .
200 מעלות ל 10 ד ולהוריד ל160 לשעה וחצי .
חשוב מאוד לחמם תנור לפני
לעטוף את התבנית מבחוץ בניר כסף
ותבנית עמוקה של התנור מלאה בחצי גובה מים
חשוב שיהיו אדים בתנור בכניסתה של העוגה
ופשוט להטביע את התבנית בתוך תבנית המים