Share with:


חלבי

אופן הכנה

15 ביסקויטים בטעם וניל , שלושת רבעי כוס אגוזים , כף סוכר , כף תמצית וניל , חצי חבילה חמאה מומסת.
מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון וטוחנים ומעבירים לתבנית אפיה ומהדקים את התחתית בתערובת.
חומרים למלית :

750 גרם גבינה 5% – 9%
2 שמנת חמוצה , כוס ורבע סוכר , רבע כוס קמח , 5 ביצים , כף תמצית וניל , כף מיץ לימון סחוט טרי .
הכנה :
להכניס את הגבינה למיקסר ולהתחיל לערבל 5 דקות ,להוסיף את הסוכר, להוסיף את הביצים , אחת אחת , להוסיף את הקמח , את הוניל ומיץ הלימון ולערבל , אחרונים נכנסים 2 גביעי השמנת .
להמשיך לערבל 4 דקות ולהעביר את המלית לתבנית האפיה ולהכניס לתנור לשעה בחום של 175 מעלות .
לאחר האפייה פוררתי 10ביסקוויטים עם 50 גר' חמאה מומסת ופיזרתי על העוגה

נסו ותתאהבו ולא לשכוח , הרכב טוב לא מחליפים …….

חבר'ה ,
להשתמש בתבנית 24/26
אין צורך לשים כלי עם מים בתנור.
לחמם את התנור מראש ל175 מעלות ולאפות שעה בדיוק .
מרכז העוגה יהיה מעט רוטט וזה בסדר גמור.
להשאיר את הדלת סגורה למשך 10 דקות ורק לאחר מכן לפתוח מעט את הדלת.
לא להזיז את העוגה , יש להשאירה בתנור עם דלת חצי פתוחה עד להתיצבות וקירור .
להכניס למקרר לאחר כשלוש שעות .
שמרו על הכללים הללו , העוגה לא תצנח ותהיה מוצלחת
קרדיט למני רחמים על המתכון

עוגת גבינה
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים