Share with:


חלבי

אופן הכנה

6 ביצים מופרדות
כוס סוכר
750 גבינה לבנה 5%
2 סוכר וניל
גרידת מחצי לימון
5 כפות גדושות קורנפלור
שקית אינסטנט פודינג וניל
שמנת חמוצה אחת

לדאוג להוציא את המצרכים כחצי שעה מהמקרר לפני ההכנה

לחמם תנור 190 מע להניח תבנית מלאה מים רותחים
להקציף את החלבונים עם כוס סוכר וסוכר וניל לקצף לא קשה במיוחד
בקערה:
גבינה.שמנת.חלמונים גרידת לימון.את הקורנפלור והפודינג חובה לסנן כל פעם כף לערבב היטב שלא יהיו גושים
עם מרית להוסיף את הקצף לערבב בזהירות
תבנית 26 לשמן מסביב.
להניח ניר אפיה מסביב לתבנית. ..לשפוך את התערובת לתבנית
להניח את התבנית בחלק האמצעי של התנור
לאפות 10 דק בחום 190 מע
להוריד חום 150 מע לשעה
לא לפתוח את התנור!!!
לאחר האפיה להשאיר את העוגה עוד לשעתיים עם דלת סגורה..

עוגת גבינה
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים