Share with:


חלבי

אופן הכנה

מזמינה אתכם להצטרף לקבוצת
פאן זה כאן💖 קבוצה של שיתופיות, מלאה באהבת חינם, רעות, נתינה והעצמה. ❤
ליחצו על הקישור ואתם בפנים

לקבוצה של גלית: מתכונים מצולמים

הבלוג של גלית
שיתוף בהנאות החיים, המלצות בנושא לייף סטייל, תיירות,הורות ומתכונים

עוגת הגבינה הזו הייתה פשוט נפלאה 🍓
היה להם טעים ממש והם אפילו ביקשו שאאפה עוד מגש…😋
המתכון לתבנית חד פעמית בינונית + תבנית של אינגלישקייק
חומרים לבסיס העוגה:
בערך 2 כוסות בסקיוויטים מפוררים
ו 60 גרם מרגרינה מומסת ואם צריך אז גם חצי כוס חלב לריכוך
במקביל להקציף 6 לבנים של הביצה עם חצי כוס סוכר
ובקערה נפרדת לערבב 6 צהובים של ביצה עם כוס סוכר ו4 כפות אינסטנט פודינג וניל
3 גבינות לבנות 9%
שמנת חמוצה אחת סוכר וניל 1 ו 3/4כוס קמח תופח.
לערבב הכל לתערובת חלשה ואז להוסיף את הקצף של הביצים בצורת עטיפה עם התערובת השנייה וכשהכל מוכן לשפוך מעל הביסקיוויטים למגש האפייה
לחמם תנור ל180 מעלות ולשים מגש תחתון עם מיים בתנור ואז להכניס את העוגה לאפייה לאפות בחום של 120 מעלות למשך שעה ואז להעלות את הטמפרטורה ל 175 מעלות לעוד כחצי שעה של אפייה עד להזהבה ולכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור לפחות למשך שעה…
בהצלחה ובתאבון😘

עוגת גבינה_מתכון של גלית נחמן
גלית נחמןספר המתכונים של
מתכון של

גלית נחמן

50 מתכונים