*שטרוייזל*
3/4 כוס קמח
חצי כוס סוכר
חצי כוס אגוזי מלך גרוס.
חצי כפית קינמון
60 גר מחמאה/חמאה
*הכנה*
להכניס את כל החומרים לקערה,ובעזרת הידיים לשפשף עד לקבלת תערובת פירורית.
*לעוגה*
5 ביצים מופרדות
קורט מלח
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
חצי כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים
1 כוס גזר מגורד
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס אגוזי מלך טחון דק
2 כפות קונפלור
1 כפית קינמון
*הכנה*
להקציף חלבון,קורט מלח,בהדרגה להוסיף חצי כוס סוכר לקבלת קצף יציב.להעביר לקערה אחרת.
באותה קערת מיקסר,להקציף,חלמונים,סוכר,סוכר וניל,שמן,מיץ תפוזים,גזר,ובשתי פעימות להוסיף חומרים יבשים לקבלת בלילה אחידה.
להעביר לתבנית 26,מעל לפזר שטרוייזל.
אפייה ב160 מעלות עד לקבלת קיסם יבש.
לפני הגשה ניתן לאבק באבקת סוכר ולזלף מעט דבש(לא חובה)
באהבה ענקית וחג שמח
אורנה ועלני🌷🌷🌷🌷🌷