לעוגה
5 ביצים שלמות
2 כפות סוכר חום
3/4 כוס סוכר לבן
3/4 כוס שמן
1.5 כוסות גזר מגורר
1 כף ממרח לוטוס
3/4 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
2 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
1 כפית קינמון
1 כוס פקאן גרוס
להרטבת העוגה
2 כפות סירופ מייפל מדולל עם 2 כפות מים חמים
לציפוי
1 מיכל שמנת מתוקה
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס חלב/ או מים/ קרם קוקוס לפרווה.
לקישוט
1/2 כוס ממרח לוטוס מומס.
הכנה
להקציף ביצים שלמות לקצף תפוח ובהיר.בהדרגה להוסיף סוכר וניל, סוכר חום וסוכר לבן.
תוך כדי המשך הקצפה להוסיף בהדרגה, שמן, גזר, ממרח לוטוס ומיץ תפוזים עד לקהלת בלילה אחידה.
בתנועת קיפול להוסיף,קמח, אבקת אפייה ופקאן גרוס עד לקבלת בלילה אחידה.
לתבנית 24/26 משומנת לשפוך את הבלילה לישר ולאפות בטמפרטורת של 180 עד לקיסם מעט לח ולקרר.
להרטיב את העוגה עם נוזל המייפל.
להקציף יחד את כל מרכיבי הציפוי. ( אפשר לחצות את העוגה ולמרוח חלק.ואפשר למרוח רק מעל העוגה ומסביב)
להכניס את ממרח הלוטוס לשקית זילוף. להמיס במיקרו ולשפוך מסביב לעוגה.
להשאיר להתיצבות במקרר….