Share with:


חלבי

אופן הכנה

החומרים:
6 ביצים מופרדות.
1 ורבע כוסות סוכר.
2 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1 כוס גזר טחון( לא מגורד)
2 כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס שוקולד ציפס
ציפוי:
1 שמנת מתוקה מומסת עם 200 גר שוקולד מריר.
הכנה:
להקציף חלבונים, בהדרגה, להוסיף, סוכר וסוכר וניל לקצף יציב.
בזרם דק להוסיף, חלמונים, שמן, ומיץ תפוזים לקבלת מסה אחידה.
לקפל, גזר, קמח ואבקת אפייה עד לאיחוד.
לתבנית 26 עם נייר אפייה, להעביר את הבלילה, ליישר באמצעות המרית. לפזר באופן שווה, שוקולד ציפס.
אפייה ב170 מעלות, לא טורבו, עד לקיסם יבש ולקרר.
לצפות בגאנש.
באהבה/אורנה ועלני🌹🌹🌹🌹🌹

עוגת גזר, שוקולד צי'פס, בציפוי גאנש שוקולד
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים