בס"ד – תמונה אחת שווה אלף מילים😘
מצרכים:
2 ביצים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
3 כפות אבקת שוקולית
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
80 מ”ל שמנת מתוקה (שליש כוס)
100 ג’ קמח (שלושת רבעי כוס)
למוס:
500 מ”ל שמנת מתוקה 38% 80 ג’ אינסטנט וניל (4 כפות) 120מ”ל חלב (חצי כוס)
כפית תמצית וניל
קרם שוקולד:
150 מ”ל שמנת מתוקה 32% (חצי כוס + 2 כפות)
150 ג’ שוקולד מריר
אופן ההכנה:
ראשית יש לחמם תנור ל 180 מעלות.
ואז להקציף את הביצים והסוכר למשך דקה,
להוסיף את השמן, השמנת, אבקת השוקולית ולבסוף את הקמח.
להקציף במהירות נמוכה עד ליצירת לבלילה אחידה וחלקה.
לשמן תבנית ואז להעביר את הבלילה ולאפות כ-20 דקות ולשים בצד בכדי שיתקרר.
להקציף את השמנת, החלב והאינסטנט פודינג עד ליצירת מוס יציב, למרוח את המוס באופן שווה על העוגה שיצאה מהתנור והתקררה ומעל לשפוך את השוקולד המומס ולהקפיא לשעה.
לשבור את השוקולד לקוביות להוסיף את השמנת ולהמיס במיקרו לערבב לקרם שוקולד אחיד וחלק, לצקת את הקרם על העוגה באופן שווה, לקרר כמה שעות.
וזו התוצאה הנפלאה ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה❗❗❗
לקבוצה של גלית: מתכונים מצולמים
הבלוג של גלית
שיתוף בהנאות החיים, המלצות בנושא לייף סטייל, תיירות,הורות ומתכונים