Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים: (המידה מדודה בכוס אחד פעמי של שתייה חמה)
7 ביצים
קורט מלח
5 כפות מלאות דבש
1 כוס סוכר
1 כפית קינמון
חצי כפית ציפורן
קורט זנגביל
1 וחצי כפיות סודה לשתיה
1 כוס שמן
1 כוס קפה שחור (1 וחצי כפיות קפה )
כוס מים חמים ביחד עם הקפה מעורבב היטב
2 ורבע כוסות קמח
1 אבקת אפייה

הוראות הכנה :
אופן ההכנה : מחממים תנור ל-170 מעלות. מפרידים את הביצים , את החלבונים מקציפים עם חצי כוס הסוכר והמלח לקצף נוקשה את החלמונים שמים בקערה ומוסיפים את חצי כוס הסוכר הנותר ובעזרת מטרפה מערבבים היטב מוסיפים לאחר מכן את השמן והקפה ומערבבים היטב מנפים את הקמח האבקת אפייה והאבקת סודה ומוסיפים לתערובת החלמונים גם את הקינמון הזנגוויל והציפורן מוסיפים ומערבבים היטב עם המטרפה לתערובת אחידה וחלקה מוסיפים את הקצף לקערת החלמונים בצורת עטיפה בשתיים שלוש פעמים עד שהמסה חלקה ומבריקה ואין בה גושים של קצף אם נישארו מעט גושים אז עם המטרפה מערבבים עירבוב בצורת עטיפה גם משמנים תבנית טבעת עם חור באמצע משמנים יוצקים את התערובת לתבנית ולהכניס לאפייה

עוגת דבש גבוהה
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים