מושלמת בטעמה ,רכה ואורירית
3 ביצים מופרדות
חצי כוס סוכר
1 סוכר וניל
חצי כוס דבש
רבע כוס שמן
כפית נס קפה(מגורען)
חצי כוס מים רותחים
כוס ורבע קמח
1 אבקת אפיה
כפית שטוחה קינמון
ההכנה
מערבבים את המים הרותחים
עם הנס קפה שמים בצד לצינון ..
בקערה…מערבבים קמח.קינמון
ואבקת אפיה
מקציפים חלבונים עם בוכר
וסוכר וניל לקצף אחיד
מוסיפים את החלבונים
מערבבים עד הטמעה
מוסיפים בהדרגה..
שמן.דבש ואת הנס קפה
מוסיפים את הקמח
רק עד שהקמח מעורבב טוב.
לא יותר מידי
משמנים תבנית
שופכים את הבלילה
מפזרים מעל
כרבע כוס אגוזי מלך קצוצים גס
180 מעלות
כ40 דקות
בודקים עם קיסם
אם היא מוכנה ..
תיהנו