Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

בעוגה הזו יש כמעט הכל

5 ביצים מופרדות.
כוס סוכר(כן כן לא התבלבלתי.)
שקית סוכר וניל
2 כוסות קמח.
2 גזרים מגורדים בצד הדקיק של הפומפיה.
כוס דבש.
כוס קוקוס.
3/4כוס שמן.
שקית אבקת אפיה.
כפית אבקת סודה.
כף תמצית רום.
כף קינמון.
3/4 כוס תה חזק.
הכל כוס חד פעמי שתיה חמה.

ההכנה:
להקציף חלבונים עם הסוכר ואבקת סוכר הוניל ,לקצף אחיד.
להוסיף בהדרגה את החלמונים,ואת הדבש לערבב, להוסיף את הרום והשמן ולערבב ואז את הגזר , להוסיף קמח, קוקוס, אבקת סודה אבקת אפיה ,קינמון ולערבב.ולבסוף את התה בהדרגה.
לשמן תבנית עגולה או כמו שלי עם החור באמצע מספר 22
לאפות בחום 170 40 דקות או עד שקיסם העץ יוצא יבש.
לפזר אבקת סוכר ולקשט בפאקנים.

עוגת דבש וגזר_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

229 מתכונים