מצרכים:
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
כפית סודה לשתייה
1/4 כוס דבש
1/4 כוס מייפל
לקרם:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 פודינג וניל
1 כף דבש או מייפל או חצי חצי
אופן ההכנה:
מפרידים ביצים. מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל. מנמיכים מיקסר מוסיפים חלמונים, שמן, מיץ תפוזים, דבש, מייפל, קמח אפייה וסודה.
מעבירים לתבנית 24 אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות. אחרי שהעוגה מתקררת חוצים אותה באמצע.
מקציפים את הקרם לקרם יציב ומצפים מעל השכבה הראשונה מכסים בשכבה שנייה מצפים מעל ומסביב. מקשטים בקקאו בעזרת מסננת…