Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים
6 ביצים מופרדות
350 גרם קמח
1 אבקת אפייה
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
2 תפוחים חתוכים לקוביות קטנות
1 כוס שמנת צמחית
1 כוס אגוזי מלך טחון גס
1/3 כוס דבש
1/3 כוס מייפל
1כפית קינמון

לציפוי שקדים
100 גרם שקדים מולבנים
2 כפות דבש🍯

אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב .
בקערה נפרדת שופכים את השמן, שמנת צמחית, חלמונים, דבש ומייפל , מערבלים עם המקסר עד לקבלת מרקם חלק .
ורק בסוף מוסיפים את הקמח בהדרגה עד לקבלת מרקם חלק ולאחר מכן מוסיפית אגוזי מלך , תפוחים ואבקת אפייה ומערבבים בעדינות .
שופכים את התערובת וחלבונים ומערבבים בצורת קיפול עד לאיחוד ומוסיפים את התפוחים.
שופכים לתבנים סיליקון משומנת או תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 כ 40 דק
מקררים ומחלצים את העוגה.

הכנת ציפוי שקדים .
קולים את השקדים הבולבנים במחבת עד להזהבה ומוסיפים את הדבש
מערבבים כמה דק ומניחים על העוגה.

עוגת דבש מייפל עם תפוחים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים