יכולה להיות מעולה לט"ו בשבט☘️🌳
4 כפות דבש.
50 גרם חמאה או מחמאה.
100 גרם שקדים פרוסים.
לבשל עד שהחמאה מומסת.
לצקת לתבנית עגולה מספר 20.
לעיסת העוגה:
3 ביצים
רבע כוס סוכר.
תמצית רום.
כוס וחצי סולת.
כוס קמח.
אבקת אפיה.
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים.
להקציף את הביצים עם הסוכר להוסיף שאר החומרים בהדרגה לערבב במרית(לא במערבל)
לצקת מעל השקדים והדבש שיצקנו לתבנית.
לאפות בחום 170
50 דקות
לצנן ולהפוך את העוגה.