Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מתכון: ל2-תבניות אינגלישקייק
2 וחצי כוסות קמח
1 שקית א.אפיה
4 ביצים
1 ורבע כוסות סוכר
1 כוס שמן
3/4 כוס דבש
1 כפית קינמון
1/2 כפית ציפורן
1 כוס מים חמים עם כפית נס קפה
חופן אגוזי מלך קצוצים

אופן ההכנה:
בקערה אחת ננפה את הקמח ונוסיף א.אפיה
בקערה שניה נשים את הביצים שלמות ונערבב במטרפה ידנית נוסיף את הסוכר בהדרגה ונמשיך לטרוף,נוסיף את השמן ונערבב,נוסיף את הדבש ונערבב,נוסיף את הקינמון והציפורן ונערבב.
נתחיל להוסיף חצי מכמות הקמח ונערבב ,נוסיף את המים החמים שמעורבבים עם הנס קפה ונערבב ובסוף נוסיף את שאר הקמח ונערבב היטב לעיסה חלקה,נעביר את הבלילה ל2 תבניות אינגלישקייק משומנות ונפזר מיל קצת אגוזי מלך קצוצים ונכניס לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות למשך שעה בערך עד שקיסם שנועצים בעוגה יוצא יבש

עוגת דבש קלה
סוניה סאני בן הרושספר המתכונים של
מתכון של

סוניה סאני בן הרוש

92 מתכונים