Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

ללא תה, ללא נוזלים, ללא סוכר חום והנה המרכיבים:

2 ביצים.
חצי כוס דבש
חצי כוס סילאן (הכל כוס חד פעמי שתיה חמה).
כוס וחצי קמח.
כפית תמצית רום
חצי כוס שמן.
שקית סוכר וניל.
שקית אבקת אפיה(גיליתי שנגמר לי אבקת אפיה שמתי כפית סודה ).

לציפוי סילאן.
שמנת מתוקה.
(לא חייבים אפשר להשאיר אותה גם ככה ללא ציפוי).

להקציף ידני ביצים סילאן ודבש יד שיווצרו מעט בועות.
להוסיף את תמצית רום, סוכר וניל ולבחוש
להוסיף בהדרגה קמח ולערבב שלא יווצרו גושים להוסיף אבקת אפיה ואחר כך שמן.
לשמן תבנית אינגלייש קייק
לאפות החום 170
45 דקות.

ציפוי:
לבשל את השמנת מתוקה עם חצי כוס סילאן ולצקת על העוגה.

עוגת דבש קצת אחרת  ממה שכולם מכירים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

229 מתכונים