מתכון/ סיגלית ימין
מצרכים
כוס חד פעמי שתיה קרה
תבנית עגולה מס 26,
שתים וחצי ,כוסות קמח,
כף קקאו,
אחד אבקת אפיה
לנפות לערבב וביחד
לשים בצד
שש ביצים
סוכר וניל
כוס שמן
כוס תה
כוס דבש
כוס סוכר
לציפוי!
שקדים מולבנים ,
מייפל סירופ ,
אופן ההכנה\
בקערת המיקסר,
להקציף ביצים שלמות לקצף אוורירי בהיר,10 דקות להוסיף סוכר בהדרגה סוכר וניל ,להוריד, את מהירות המיקסר להוסיף שמן בהדרגה, דבש ,
את תערובת הקמח, בהדרגה עד שכול התערובת מתאחדת ,לשמן תבנית מס 26 , לצקת את הבלילה ,
לפזר שקדים מעל ,
לאפות על חום 180 ,
מעלות 45 דקות לבדוק שקסם יוצא יבש ,כשהעוגה מוכנה לשפוך סירופ מייפל מעל ,בתיאבון \