Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון/ סיגלית ימין

מצרכים
כוס חד פעמי שתיה קרה
תבנית עגולה מס 26,

שתים וחצי ,כוסות קמח,
כף ‏קקאו,
‏אחד אבקת אפיה
‏‏לנפות לערבב וביחד

לשים בצד
שש ביצים
סוכר וניל
כוס שמן
כוס תה
כוס דבש
כוס סוכר

‏לציפוי!
‏שקדים מולבנים ,
מייפל סירופ ,

אופן ‏ההכנה\
‏בקערת המיקסר,
‏ ‏להקציף ביצים שלמות ‏לקצף אוורירי בהיר,10 דקות להוסיף סוכר בהדרגה סוכר וניל ‏,להוריד, את ‏מהירות המיקסר להוסיף שמן בהדרגה, דבש ,
את תערובת הקמח, בהדרגה עד ‏שכול התערובת מתאחדת ,לשמן תבנית מס 26 ,‏ לצקת את הבלילה ,
לפזר שקדים מעל ,
לאפות על חום 180 ,
מעלות 45 דקות ‏לבדוק שקסם יוצא יבש ,כשהעוגה מוכנה לשפוך סירופ מייפל מעל ,‏בתיאבון \

עוגת דבש שקדים מייפל_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים