Share with:


פרווה

אופן הכנה

המתכון ⬇️
179 גרם סוכר
158 מ"ל שמן
3 ביצים L
310 גרם קמח נפלאות חיטה לבן
5 גרם אבקת אפייה
5 מ"ל תמצית וניל
200 גרם דובדבנים טריים חצויים ומגולענים

אופן ההכנה
לערבב את כל המצרכים פרט לדובדבנים, בהדרגה.
לצקת לתבנית 24.
לסדר את הדובדבנים מעל.
לאפות בחום 180 מעלות חצי שעה
לכסות בנייר כסף ולהחזיר לתנור לעוד רבע שעה.
בתום האפייה, לבזוק אבקת סוכר.
בהצלחה ובתאבון 💖

לבשל מהמטבח של מומי, באהבה

עוגת דובדבנים 🍒של סבתא👵בדיוק כמו פעם🍰_מתכון של טלי כהן – מאסטר מתכונים
טלי כהןספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן

90 מתכונים