שרוול פתי בר טחון
100גר חמאה מומסת
1גביע מסקרפונה
1שמנת חמוצה
1מיכל חלב מרוכז
1 פלטה שוקולד לבן
1/4כוס מיץ לימון
2כפות קורנפלור
3ביצים
לציפוי
1קופסה של ריבת חלב
ושקדים קצוצים דק.
תבנית 24
הכנה
מערבבים פתי בר למרקם חול רטוב ומהדקים לתחתית התבנית.שמים במקרר או מקפיא חצי שעה .
בקערה של מיקרו ממיסים חלב ושוקולד מערבבים עד להמסה מלאה שמים בצד.
מערבבים כל הגבינות מוסיפים חלב מרוכז מערבבים מוסיפים מיץ לימון וקורנפלור מערבבים מוסיפים ביצים מערבבים טוב מוצאים מהמקפיא בסיס ושופכים מעל בלילה .
מחממים תנור ל160 מעלות ואופים עד שעה עד שקסם יוצא יבש.
מקררים בתנור מוצאים מורחים ריבת חלב מיישרים ומעל שקדים קצוצים.
ולמקרר ללילה .
בתאבון.