Share with:


חלבי

אופן הכנה

לעוגה
1 כוס דלעת מגוררת טריה
1 אבקת אפייה
2 כוסות קמח
3 כפות גדושות ממרח אגוזי לוז
100 גר שוקולד לבן מומס
1/2 כוס מיץ תפוזים טרי
3/4 כוס שמן
1 כוס סוכר
5 ביצים

ציפוי
1 מיכל שמנת מתוקה
200 גר שוקולד מריר
1 כף ממרח אגוזי לוז

קישוט(לא חובה)
100 גר שוקולד לבן מומס

הכנה
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר
בהדרגה להוסיף סוכר, שמן, שוקולד לבן מומס וממרח אגוזי לוז ולאחד לבלילה חלקה.
לערבב חומרים יבשים יחד עם הדלעת המגוררת. לסירוגין עם מיץ תפוזים להוסיף לבלילה ולאחד.
אפייה בתבנית24/26 בטמפרטורה של 170 עד להזהבה ולקרר.

ציפוי
להמיס את חומרי הציפוי במיקרוגל ולשפוך מעל העוגה הקרה. לחכות להתייצבות.

קישוט
להעביר על שקף בגודל העוגה שוקולד לבן מומס.להקיף את העוגה ולחכות להתייצבות השוקולד. להסיר בעדינות את השקף…

עוגת דלעת, שוקולד וממרח אגוזי לוז
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים