בקרו בקבוצה שלי : במטבח של תהילה גיל…מתכונים מכל ה..❤
😆😍
עוגת שוקולד רכה עסיסית במילוי קרם ורוד.
ו….טעימה
חומרים: מדוד בכוסות מדידה
ראשית:
100 שוקולד מריר /חלבי
3 כפות קקאו
1/2 כוס סוכר
1 כוס מים
לשים את כל החומרים בסיר קטן , לבשל עד להמסת הסוכר, לצנן עד לשימוש.
לטורט
5 ביצים Xl
1 כוס סוכר
3/4 שמן
2 וניל
1.5 קמח תופח
חומרים לקרם:
2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כף סוכר
טיפה צבע מאכל ורוד
אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים, להוסיף את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב, להוסיף את שאר המרכיבים…ואת תערובת השוקולד…לפני הוספת הקמח להאט את מהירות המיקסר ולהוסיף את הקמח.
לצקת לתבנית משומנת 26 , לאפות בחום 160 כ-45 דקות.
הכנת הקרם:
להקציף את השמנת, להוסיף את שאר המרכיבים, לשמור במקרר עד לשימוש.
לאחר צינון העוגה לפרוס, למלא בקרם, לצפות ולקשט כיד הדימיון.
****אין צורך להרטיב את העוגה….עסיסית מאוד
**** אפשר למלא קרם לפי בחירה
בהצלחה!!🌷🌷🌷