Share with:


כשר לפסח פרווה חלבי

אופן הכנה

העוגה מתאימה גם לפסח
6 ביצים – מופרדות לחלבונים וחלמונים
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
2 כפות תמצית וניל
1 פודינג שוקולד.

ההכנה-
מקציפה חלבונים לקצף יציב.
מוסיפה סוכר
מנמיכה מהירות . ומוסיפה
חלבונים. שמן . וניל ופודינג
אופה ב- 180 מעלות
כ- 25 דקות
מקררת הייטב.
מקציפה 500 מ"ל שמנת מתוקה/ קצפת
פודינג וניל
חצי כוס סוכר
לקצף יציב .
מורחת על העוגה.
ממיסה 200 מ"ל שמנת / קצפת
עם 250 גרם שוקולד חלב / פרווה
כשהגנאש מוכן וקר שופכת על העוגה

עוגת הקרמבו המפורסמת שלי…..כשרה לפסח❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים