תבנית עגולה 26
לבסיס:
200 גרם וופלים שוקולד או אגוזים קצוצים
1/2 כוס אגוזים
150 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
1/2 כוס סוכר
1 כוס חלב
2 כפות קקאו
2 כפות ממרח נוגט
לקרם:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 פודינג וניל
1 כף אבקת סוכר
ציפוי:
1 שוקולד מריר
1/4 כוס חלב
50 גרם חמאה
לקישוט:
וופלים שלמים או קצוצים
אופן הכנה:
לערבב בקערה גדולה וופלים ואגוזים קצוצים. להכניס כל החומרים של השוקולד של הבסיס לסיר ולהמיס על הגז. לשפוך על הוופלים לערבב היטב להדק בתבנית ולהקפיא 20 דקות.
בינתיים להקציף את הקרם לקצף יציב.
למרוח על הבסיס ליישר ולהחזיר למקפיא לעוד 20 דקות.
להכין את הציפוי להמיס יחד חמאה חלב ושוקולד מריר. לערבב היטב ולצנן מעט.
לשפוך על הקרם שיכסה את כל שכבת הקרם.
לקשט בוופלים קצוצים ושלמים