2 מיכלי שמנת מתוקה
4 ביצים
1 כף תמצית וניל
1 1/2 כוסות סוכר
2 1/2 כוסות קמח תופח
אופן הכנה:
מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת, מוסיפים ביצים, תמצית וניל וסוכר ומקציפים קלות; מוסיפים את הקמח התופח מקציפים רק עד בליעה תבנית 24 אופים בטמפרטורה 160 מעלות כ 45 דקות.
לקצפת:
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
להקציף היטב.
נותנים לעוגה להתקרר לחלוטין ,חוצים את העוגה ל 2 מורחים קצפת מסדרים קמפוט אננס סוגרים את העוגה ביחד השני מצפים את העוגה בקצפת .
שמים בשקית זילוף צנטר כוכב קטן, עושים בשקית זילוף פס צבע מאכל ג'לי ורוד פוקסיה
מזלפים ומקשטים מעט עם אננס.