Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
6 ביצים מופרדות
1 ורבע כוסות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מיץ לימון
400גר גבינת ריקוטה5%
1 כוס קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
1/4 כוס שקד לבן טחון(לא חייב)

ציפוי:
אבקת סוכר

אופן ההכנה:
להקציף חלבון,בהדרגה להוסיף סוכר וסוכר וניל עד לקבלת קצף יציב.
בקערה קטנה לערבב:
ריקוטה,חלמוניםשמן ומיץ לימון.
לאחד בין שתי המסות.
"לקפל"חומרים יבשים עד לקבלת בלילה אחידה.
לתבנית 26 /28,עטופה בנייר אפייה להעביר את הבלילה ולישר באמצעות מרית.
אפייה ב170% עד לקבלת קיסם מעט לח.ולקרר
לאבק באבקת סוכר

עוגת וניל,לימון וריקוטה_מתכון של מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים