Share with:


חלבי

אופן הכנה

החומרים:
5 ביצים
1 כוס סוכר
1 מיכל שמנת מתוקה
2.5 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה.
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
1.5 כפות ממרח נוטלה.
1.5 כפות ריבת חלב.

ציפוי:
100 גר שוקולד מריר מומס עם חצי מיכל שמנת מתוקה.

הכנה:
להקציף ביצים וסוכר לקצף תפוח ובהיר.
להוסיף שמנת מתוקה ולהמשיך להקציף.
לקפל לתערובת, קמח ואבקת אפייה מנופים ואינסטנט פודינג וניל לערבב עד לאיחוד.
לתבנית 26 משומנת, לשפוך לפי העין מהבלילה.
לבלילה הנותרת לחלק ל2.
באחת לערבב ריבת חלב ובשנייה נוטלה
לערבב עד לאיחוד קל.
לשפוך מעל הבלילה בתבנית(לא משנה מי ראשון)אין לשיש.
אפייה ב170 עד להזהבה. ולקרר.
לצפות בשוקולד המומס

עוגת וניל,נוטלה וריבת חלב בחושה_מתכון של אורנה ועלני
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים