Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים לעוגה:
100 גר' חמאה בטמפרטורת החדר
1 גביע גבינת שמנת בטעם טבעי-נפולאיון
כוס וחצי סוכר
3 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
מיץ וקליפה מגורדת מלימון אחד
1 שקית סוכר וניל
1 כפית תמצית וניל
כוס וחצי קמח
כפית אבקת אפייה
לזיגוג:
3 כפות אבקת סוכר
מיץ מחצי לימון

הכמות היא לשתי תבניות אינגליש קייק קטנות או תבנית 24,או אינגליש קייק מטפלון
אני ממליצה להכפיל כמויות ולהכין בתבנית גדולה

לחמם תנור ל170 מעלות.נשמן את התבנית
נקציף במיקסר את החמאה עם הגבינה והסוכר 5 דקות לקבלת קרם אוורירי.
נוסיף ביצה אחר ביצה ואת מיץ הלימון ושני סוגי ווניל.
נוסיף בהדרגה את הקמח ואבקת אפייה,כף אחרי כף ונערבל עוד דקה לאיחוד.
ניצוק את התערובת לתבנית ונאפה 35-45 דקות-תלוי בגודל התבנית.עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
נצנן היטב,נכין את הזיגוג:נערבב היטב את אבקת הסוכר ומיץ לימון וניצוק על העוגה

עוגת וניל בטעם לימוני משגע
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים