*לעוגה*
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
150 גר יוגורט
2.5 כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה.
1 שקית אינסטנט פודינג וניל פחות 2 כפות.
1 כף מיץ לימון.
*הכנה*
להקציף ביצים וסוכר לקצף אוורירי,בהדרגה להוסיף,שמן,יוגורט וחומרים יבשים עד לקבלת בלילה אחידה.
לתבנית 26 עטופה בנייר אפייה,יש לשפוך את בלילית הוניל וליישר.
*מלית*
1 כוס שערות חלווה/חלווה מפוררת.
1 כוס שוקולד ציפס
500 גר גבינה לבנה.
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר
1 ביצה
*הכנה*
להניח את כל המרכיבים בקערה,לערבב עד לקבלת מסה אחידה.
להניח מעל בלילת הוניל .
אפייה ב165 מעלות עד להזהבה קלה.
*עיטור*
אבקת סוכר ושערות חלווה(לא חובה)
לשמור במקרר.
באהבה ענקית
אורנה ועלני🧿🧿🧿🧿🧿