לבלילה:
200 גר חמאה קרה
1 כוס סוכר
1 כפית וניל
400 גר שמנת חמוצה
5 ביצים מופרדות
1.5 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1/8 כפית סודה לשתייה
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
למילוי:
5 כפות ממרח נוטלה
5 כפות שערות חלווה
לציפוי:
1 מיכל שמנת מתוקה
200 גר שוקולד מריר
הכנה
בקערת המיקסר,להקציף חמאה, סוכר ותמצית וניל.
בהדרגה להוסיף 5 חלמונים ושמנת חמוצה.עד לאיחוד.
לקפל קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ואינסטנט פודינג וניל עד לאיחוד המסה.
להקציף 5 חלבונים עם סוכר לקצף יציב
לאחד בין שתי המסות
לתבנית 26 משומנת להעביר חלק מהבלילה, מעל לפזר נוטלה ושערות חלווה. מעל להוסיף את שארית הבלילה וליישר.
אפייה ב180 עד להזהבה ולקרר.
להמיס את חומרי הציפוי במיקרוגל עד לקבלת מרקם אחיד
לצפות את העוגה ולקשט כיד הדמיון.