מתכון שמלווה אותי שנים רבות ותמיד מצליח ישנה אפשרות להחליף עם כל פרי מתאים גם לעוגה עם פרי הפוכה
5 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
2 סוכר וניל
יוגרט ביו 3/%
כף אינסטנט פודינג וניל
רבע כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח תופח מנופה
50 גר פירות יער
גרידת לימון
להקציף את הביצים עם סוכר סוכר וניל
לקצף בהיר ותפוח
להנמיך את המיקסר לזלף את השמן
להוסיף לסרוגין קמח יחד עם הפודינג
והמיץ תפוזים
לסיים עם הקמח
להוסיף את הפירות יער עם לקקן בתנועות סיבוביות
לשמן תבנית קולגהוף
או שתי תבניות מאורכות
לאפות בתנור שחומם מראש ל170 מע
כ40 דק
כשמוציאים את העוגה מכסים עם מגבת נקייה ל15 דק
לפדר אבקת סוכר או 100 גר אבקת סוכר אם כף מיץ תפוזים לערבב היטב לרוטב סמיך ולזלף על העוגה שהיא קרה
עוגה רכה טעימה רייחנית ומתאימה לכל אירוע במיוחד בקיץ🙏🍒🍇🍓
בהצלחה,💞🙏