3 ביצים בגודל L
3/4 כוס שמן
1 וחצי כוס מיץ תפוזים
3/4 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 כוס אגוזים קצוצים
2 כפית סירופ מייפל
אופן ההכנה:
- בקערה טורפים ביצים סוכר, 2 סוכר וניל.
- מוסיפים מיץ תפוזים, שמן ו 2 כפות סירופ מייפל ומערבבים.
- מוסיפים קמח, אבקת אפיה מערבבים רק עד לקבלת מסה אחידה ללא גושים.
- שופכים לתבנית אובלית.
5.מערבבים אגוזים עם מעט קמח ומפזרים מעל העוגה
ומעל בוזקים מייפל.
- אופים בחום % 170 מעלות כ-40 דקות
כשהיא חמה אפשר למרוח סירופ מייפל מעל.