Share with:


חלבי

אופן הכנה

6 ביצים
כוס סוכר
2 סוכר וניל
2 כוסות קמח תופח מנופה
כוס שמן
כוס שמנת מתוקה
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
כפית מחית וניל

להקציף ביצים שלמות עם סוכר וסוכר וניל לקצף תפוח ובהיר כ4 דק
להנמיך את המקסר לזלף את השמן את המחית וניל
לסרוגין יבשים ואת השמנת במהירות נמוכה או עם לקקן
לשמן את התבנית לפזר סוכר חום בהיר וסוכר וניל לחתוך כל פרי שתרצו תפוחים.מישמשים.שזיפים .אפרסקים גם מעל הפרי לפזר סוכר חום כהה וסוכר וניל ומעל את התערובת העוגה
לאפות 170 מע בתנור שחומם מראש
כ50 דק עד שקיסם יוצא יבש אבל לא מידי
לקרר כ20 דק
להפוך על צלחת הקשה
אפשר לפזר אבקת סוכר

עוגת וניל עם פרי הפוכה
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים