5 ביצים.
2 כוסות קמח תופח
כוס סוכר
שקית סוכר וניל
מקל וניל(בהחלט אפשר תמצית וניל.)
כוס חלב(ניתן גם מיץ תפוזים)
חצי כוס שמן
להקציף חלבונים ולהוסיף בהדרגה סוכר וסוכר וניל
בקערה נפרדת לערבב חלמונים עם מקל וניל ,חלב,
שמן להוסיף את קצף החלבונים בהדרגה ולערבב בתנועות קיפול
לרפד סיר ג'חנון ולשמן את נייר האפיה.
לצקת את הבלילה ולאפות בחום 180.
לקצפת:2 שמנת מתוקה
5 כפות אינסטנט פודינג וניל.
מקל וניל
להקציף יחד לקצף אחיד להוציא מעט מהקצף לקעריות ולהוסיף צבעי מאכל .
כשהעוגה קרה
חוצים אותה לחצי מורחים קצפת בפנים ומכסים בחצי השני של העוגה.
ע"י מכחול טובלים בכל צבע ומפזרים .
המטבח ניראה אחר כך אחרי מלחמה אבל שווה😁