6 בצים מופרדים
כוס ורבע סוכר
כוס שמן
3שקיות סוכר וניל.
1 חב’ אינסטנט פודינג וניל
2 כוסות קמח תופח.
2כוסות חלב
מערבבים את חלמונים אם חצי כוס סוכר ושתי שקיות סוכר וניל מוסיפים שמן ומערבבים טיפה מוספים חלב
ואז מוסיפים פודינג, קמח
לערבב עד לתערובת חלקה
מחלקים ל3 קערות והכל קערה מוספים טעם נבחר או צבע מאכל מערבבים.
מקציפים את החלבונים יחד עם חצי כוס סוכר וסוכר וניל אחד עד לקבלת קצף יציב
לוקחים מהקצפת כף וחצי ושמים בקערת הוניל,טורפים עד למיזוג…מוספים עוד כף וחצי לקערת הוניל..ומקפלים בעדינות עד לקבלת מיזוג אוורירי, את אותה הפעולה עושים גם בקערות של הנס והקקאו..
עדיף לאפות רינג קוטר 24 או תבנית קפיצית 26 תנור מחומם מראש 160 מעלות
אופים כשעה עד שעה ורבע או עד שקיסם יוצא יבש..